vineri, 20 noiembrie 2009

Cărţile audio



         Cărţile audio, numite popular cărţi vorbite, au apărut din nevoia de timp a omului modern. Aflat în permanentă mişcare, uneori contra-cronometru, acesta cu greu mai găseşte răgazul să răsfoiască o carte. Audiobook-ul îi oferă o alternativă comodă şi rapidă de lectură, ce se poate desfăşura simultan cu alte activităţi uşoare: călătorii, sport, menaj etc. Pe de altă parte, acest tip de lectură se pliază perfect pe tiparul comunicaţional din societatea contemporană, unde tendinţa este de a minimaliza comunicarea scrisă în favoarea celei orale.
         Piaţa cărţilor audio este, în România, doar la început de drum, dar evoluează rapid. Editurile româneşti tind să răspundă noilor cerinţe ale publicului de cititori, adaptându-se standardelor europene.
        
         Site-uri specializate de promovare a acestui produs, care permit şi download-uri:
 http://www.carteasonora.ro/v2/ 
http://www.audiobooks.com/
           

2 comentarii:

  1. Cartile audio ne ajuta sa pretuim timp. Ne ajuta sa nu mai ne enervam cand nu gasim un volum la biblioteca si le putem accesa oriunde avem un PC.Folosind cartile audio contribuim la prelungirea vietii naturii. O carte de valoare poate fi pusa pe o ramura de copac,un simplu curs merge si virtual.:d

    RăspundețiȘtergere
  2. I know this site gives quality depending articles and extra data, is
    there any other web page which provides these kinds of stuff in quality?



    Look at my page: rmr calculator

    RăspundețiȘtergere